Am avut dreptate: ”Opoziția” din Consiliul Local Turda a rămas cu gura căscată…

Ieri, am scris un articol pe TurdaNews. Subiectul era legat de faptul că primarul Cristian Matei a reușit să adune o sumă considerabilă din sponsorizări, pentru evenimentul de inaugurare al Turda Arena (una dintre cele mai impresionante săli de acest gen construite în România), astfel încât contribuția de la bugetul local este infimă, raportat la amploarea show-ului, la sumedenia de evenimente anunțate în cele trei zile, dar și la numele artiștilor care vor concerta pe scenă cu această ocazie.

Am spus că ”Primarul Matei a lăsat opoziția cu gura căscată”. Iar azi, la ședința Consiliului Local Turda, în care s-a pus în discuție proiectul de hotărâre care menționa exact aportul adus din sponsorizări, n-a fost nicio reacție din partea consilierilor din Opoziție, iar mulți dintre ei și-au schimbat votul, după ce în urmă cu ceva timp s-au împotrivit organizării acestui eveniment pentru turdeni. Azi, doar 2 au mai votat ”împotrivă”… Plus că, efectiv, nimeni nu a mai avut nicio obiecție printr-un comentariu asumat…

Dincolo de faptul că schimbarea lor de ”macaz” s-a datorat și faptului că și-au dat seama că este o prostie să te opui (permanent?!) unor lucruri bune, pe simplul considerent că sunt la inițiativa primarului, iar turdenii încep să vadă tot mai clar că unii-s doar cu gura, în timp ce alții se chinuie să facă ceva concret (evident, mai sunt probleme, că nimeni nu-i perfect) și caută soluțiile cele mai optime pentru asta, pur și simplu… au rămas cu gura căscată, fără reacție! Exact ce spuneam ieri!

Cred că e un pas înainte spre normalitate… Turdenii sunt plictisiți de ”gălăgie”.

Dincolo de asta, inaugurarea Turda Arena este un eveniment de anvergură. Cred că va fi inclusiv la scară națională. Așa că, ne întâlnim pe acolo! Eu sigur voi fi! Nu doar ca jurnalist, ci ca turdean!

Program complet👉🏼 www.turdaarena.ro


Descoperă mai multe la Blog Gelu Florea

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *