Ca să vedeți cum sunteți mințiți pe față, de propaganda mincinoșilor! Vai… și cum pun botul, unii mai sărăcuți de minte!

Sunt genul de om care detestă minciuna. Mai ales dacă e sfruntată. Pur și simplu, mă cutremur când constat astfel de incidente. Cei care mă cunosc personal, puțini (e drept), știu că asta este esența mea și că sunt în stare să mă lupt pentru adevăr, fără să-mi pese de cât de greu îmi este. Tocmai de aceea, am ales azi să vă arăt o mostră de gogomănie, că nu-i pot spune altfel acestei minciuni sfruntate, care le este servită unor turdeni, iar cei mai habarniști dintre ei pun botul, exact așa cum cad și în plasa infractorilor de pe internet, care-i păcălesc în diverse moduri și îi lasă fără bani, fără contul de Facebook sau orice alte daune de acest gen. Pentru că sunt ușor de păcălit, iuar asta ar trebui să le declanșaze un moment de revigorare intelectuală. Că, altfel viața va fi nemiloasă cu ei.

Locuiesc în apropiere de cartierul Primăverii și văd ce miracole s-au produs aici. Mă refer la lucrările de asfaltare. Chiar recent vorbeam cu cineva și îmi spunea că n-a mai fost de mult la ceva rudă care locuiește în cartierul primăverii și când mergea pe drumul obișnuit, la un moment dat a avut tendința de a opri și de a se întoarce, pentru că el știa că e un drum de pământ, nasol, nu asfaltat cum e acuma! În fine…

Și cum vă spuneam, locuiesc în apropierea cartierului Primăverii, văd cum s-a schimbat în totalitate imaginea acestui cartier, care acum devine unul modern (apropo: știți cu cât a urcat valoarea proprietăților de aici, părin simpla asfaltare?!), văd cum lucrează și oamenii ăștia și chiar mă deranjează când văd tot felul de aberații publicate pe internet, care se bazează pe habarnism crunt. oamenii ăia, de la firma care lucrează, știu ce fac și cum trebuie să facă!

Ca să vedeți cum sunteți mințiți pe față, de propaganda mincinoșilor!

1. Se pune un video, în care un lucrător taie asfaltul de pe strada Liviu Rebreanu, din cartierul Primăverii, unde s-a pus recent primul strat.

2. Se sugerează ideea că se fac lucrări proaste, de mântuială.

3. Cineva le atrage atenția că dacă nu e stratul final, procedura este corectă.

4. Un polițist local de la Câmpia Turzii (Luca Dinu, asupra căruia încep să am serioase semne de întrebare în ceea ce privește caracterul și moralitatea, de vreme ce poate minți în halul ăsta), minte cu nerușinare și spune că e stratul final.

5. Minciuna este ușor demontabilă, pentru că în urmă cu câteva zile s-a anunțat și pe TurdaNews că s-a pus… primul strat!

Și, uite-așa, se rotogolește o mare minciună, o crasă dezinformare. E îmbucurător faptul că cei care au halit gogoașa sunt destul de puțini, doar vreo 6-7. Însă, fapta rămâne!

Postarea făcută de Adrian Nap, care pare că nu se pricepe deloc și nici nu este informat
Comentariile de la postare.

Descoperă mai multe la Blog Gelu Florea

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *