Când „mâna lui Dumnezeu” ne stabilește adversarele de la Europeanul de fotbal…

Orice veți spune, eu zic că s-a confirmat cât se poate de clar că lumea asta are „nevăzutele” și „neînțelesele” ei, iar între pupăturile de iconițe ale lui Tata Puiu, norocul dumnezeiesc al lui Iedi, demnul său urmaș și tragerea la sorți pentru grupele turneului final al Europeanului de fotbal, s-ar putea să existe o legătură mult mai mare decât ne putem închipui.

Vă reamintesc că înainte de tragerea la sorți, care a avut loc ieri, dacă era să ne alegem singuri adversarii din grupă, nu cred că ar fi existat o grupă mai adecvată pentru noi decât cea rezultată în urma tragerii la sorți:

Spun asta și pentru că au existat declarații înaintea tragerii la sorți, ale unor specialiști în fenomenul fotbalistic, care așa ar fi aranjat o grupă favorabilă României.

Iar Dumnezeu ne-a făcut grupa așa cum ne-am dorit! Așa cum ne-a ajutat și în calificări (să nu-mi spuneți că exista cineva în țara asta care, în minutul 85 al meciului Elveția-România, și-ar fi putut imagina că vom câștiga grupa de calificare, la 5 puncte în fața Elveției!), dându-ne o grupă accesibilă, apoi șansă în unele confruntări (în ciuda jocului mai slab, per ansamblu), pentru ca în cele din urmă să ajungem la Turneul Final în calitate de câștigători ai grupei de calificare.

Așa că… urmează meciurile:

Și, în funcție de ambiția pe care o vom avea, dar în special de disponibilitatea lui Tata Puiu la pupatul iconițelor, eu zic că nu e de neglijat să aducem trofeul la București!

Deocamdată, Iedi doar s-a pozat cu el, să vadă dacă-i stă bine… 😉


Descoperă mai multe la Blog Gelu Florea

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *