Ce mai zice perdantul alegerilor prezidențiale, mister Ciolacu?!

Zice Ciolacu: ”văd că dacă continuăm cu pomeni electorale se duce România în cap. Şi normal că mediul de afaceri vede că suntem direcţionaţi doar într-o anumită zonă.”
Măi, Ciolacule, hai să-ți explic unele lucruri, ce mă deranjează pe mine:

– nu mă deranjează că cresc pensiile (este ceva firesc, având în vedere că ne furnizați o țară cu prețuri mai mari ca în Vest)

– nu mă deranjează să fie salarii decente în mediul public (stabilite la valori rezonabile, în funcție de economia reală a țării, nu de alte interese)

– însă, când toate acestea se fac concomitent cu creșterea presiunii pe mediul privat, atunci mă deranjează! (pentru că, de fapt, înseamnă că voi nu aveți soluții)

România se duce în cap pentru că sunteți incapabili să construiți un sistem funcțional, echilibrat, bazat pe corectitudine socială și pe respect față de mediul de afaceri (contributor la bugetul statului). La asta să te gândești! Nu la cum să-ți faci imagine de mare prezidențiabil… Că ți-o faci degeaba! Dacă nu mă crezi, întreab-o pe tanti Carmen Harra, care ți-a transmis cât se poate de clar că cifra ta (2) nu are nicio șansă la președinție! 🫣


Descoperă mai multe la Blog Gelu Florea

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *