Ciolacu chiar are impresia că toți ăia care-l ascultă ce mai zice, din poziția de prim-ministru, sunt tâmpiți!

Ciolacu chiar are impresia că toți ăia care-l ascultă ce mai zice, din poziția de prim-ministru, sunt tâmpiți! Vreți să vă explic DE CE e vorba cu „de la anul”?! 😉

De la 1 ianuarie 2024 intră în aplicare o altă măsură legislativă, care obligă firmele să crească salariile celor care sunt angajați pe „minim” și au o vechime de 2 ani (nu se menționează cu cât, ci doar că nu mai e permis să fie „minime”).

Deci, practic, toți cei care la 1 ianuarie 2022 erau angajați pe „minim” (nu am date exacte, dar este evident că e vorba de un procent semnificativ din totalul celor pe „minim”), din 2024 nu vor mai fi pe „minim”! Și atunci vine Ciolacu și reduce impozitarea pe munca celor care vor fi pe „minim”… 😅 Adică, cei angajați în 2024 (câți or fi), 2023 și în a doua parte a lui 2022 (eventual). Deci… puțini!

Dar, habarniștii de unde să știe că Ciolacu tocmai și-a bătut joc de ei?! 🤭

Eu vă tot spun: fiți mai atenți! Nu mai puneți botul la toate prostiile! Și aveți încredere că sunt suficient de pregătit încât să vă explic lucrurile așa cum sunt, nu cum încearcă unul și altul să vă manipuleze! 🫣

Urmăriți-mă… că sigur veți fi mai corect informați! 🤗 Implicit mai deștepți în raport cu cei habarniști, care-s păcăliți ba de unul, ba de altul și păcăliți vor rămâne toată viața lor.


Descoperă mai multe la Blog Gelu Florea

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *