Din motive fortuit-personale, nu am mai ajuns la ultimul meci al Potaissei în „vechea sală”…

Azi intenționam să ajung în sala „Gheorghe Barițiu” din Turda Nouă, pentru a participa la ultimul meci al celor de la Potaissa Turda, în „vechea sală”, care se pregătește spre translația spre noua sală polivalentă – Turda Arena (sală modernă, la standarde internaționale, construită lângă Stadionul Municipal).

Din motive fortuit-personale, nu am reușit să mai ajung. Însă, mă uit la tv. 😁

Îmi aduc aminte de sala asta, de la începuturile ei, când a fost adaptată pentru a permite ceva locuri, cât de cât. Îmi aduc aminte de jocurile Potaissei, de pe vremea când juca și actualul președinte, Flaviu Sâsâeac.

De vremurile alea în care și-au propus să facă „altceva”. Când au făcut un dosar cu un proiect ce părea fantasmagoric la acel moment, în care se menționa despre promovarea în prima ligă, despre creșterea unor copii în propriul centru de pregătire, care apoi să evolueze în tricoul Potaissei pentru echipa de seniori.

Iar azi, când se încheie etapa de jocuri din sala „Gheorghe Barițiu”, constat cu o bucurie nostalgică, că au reușit ce și-au propus! Închipuiți-vă că Turda are același președinte (Flaviu Sâsâeac) și același antrenor (Horațiu Gal) încă de când au început acest proiect în liga secundă, undeva prin anul 2010…

Respect maxim, pentru ceea ce au reușit în toți acești ani, cu medalii naționale (cea mai prețioasă cea de vicecampioană) și chiar cu o cupă europeană în vitrina trofeelor, câștigată la Atena, într-un mevi în care am fost și eu prezent, în calitate de jurnalist.

Și… să vină vremurile noii săli Turda Arena! Că e superbă, fenomenală…


Descoperă mai multe la Blog Gelu Florea

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *