Fany și-a bătut joc de călătorii care erau la Sens Vest! I-a lăsat acolo! Deși zilele trecute anunțaseră că… opresc acolo!

Fany a demonstrat încă o dată că face ce vrea, exact așa cum v-am spus eu. Știu că unora nu vă convine, că sunteți pe stilul ”minte-mă frumos”, dar eu tot prefer să spun ceea ce știu, ceea ce constat și ceea ce pot să probez.

Săptămâna trecută, cei de la Fany au trimis informări, cu noile stații de îmbarcare/debarcare din Turda, după ce Consiliul Local le-a dat mai multe stații decât au în Cluj-Napoca, care e mai mare decât Turda, de cel puțin 4 ori. S-a scris și pe TurdaNews, ieri, despre asta, prezentând și documentul celor de la Fany, cu semnătură, ștampilă și tot ce trebuie.

Ia ghiciți ce a făcut Fany azi?! Nu a mai oprit în autogara Sens Vest, deși au anunțat asta și deși (atenție!), oficial, este SINGURA stație de îmbarcare/debarcare din Turda, pentru traseul Turda-Cluj!

Practic, ei au demonstrat încă o dată că:

  • fac ce vor,
  • scopul ”bătăliei” lor pe subiectul stațiilor era unul pur economic, respectiv interesul firmei (oficial, nu aveau licență și nu au pentru traseul Micro III – Cluj!), turdenii fiind folosiți doar ca ”armă” sau ”turmă” de presiune pentru atingerea acestor interese economice (mă distrează, dar e și trist faptul că unii nici acum nu înțeleg…),
  • se bazează pe o protecție puternică dinspre Consiliul Județean Cluj, care gestionează traseul Turda-Cluj (traseu județean) și licențele pentru traseu,
  • organele abilitate ale marilor instituții anticorupție din județ fac pipi pe ele, atunci când vine vorba despre a lămuri aceste interese economice vădite și protecții de la nivel înalt, în baza cărora Fany (care are un trecut corupt, să nu uităm!) face ce vrea, că nimeni nu îndrăznește să miște un deget să-i deranjeze (dacă asta nu-i un fel de Cosa Nostra, adică mafie în cel mai italian stil, zău că nu mai știu cum să definesc mafia…).

Conform informațiilor mele, ar fi vorba de vreo 35 de persoane care au așteptat autobuzul Turda-Cluj în autogara de la Sens Vest (repet: conform anunțului celor de la Fany!). Numai că autobuzele Fany nu au mai intrat pe acolo. Că n-au avut chef! Fără pic de bun simț civic, fără urmă de profesionalism, împotriva tuturor evidențelor legale și morale, firma clujeană și-a bătut joc de turdeni, prin faptul că nu a intrat în Autogară ca să-i transporte spre Cluj-Napoca, la locurile de muncă!

A încălcat flagrant contractul de delegare de gestiune asumat și semnat de ei cu Consiliul Județean Cluj, precum și hotărârile Consiliului Local (pe care chiar ei le invocă) prin care sunt alocate stațiile pentru transport de persoane prin curse regulate în trafic județean! Cei de la autogară susțin că nu au fost notificați despre această situație și că habar nu au ce să le spună călătorilor, pentru că nu știu ce vor face cei de la Fany care, repet, au ca stație OBLIGATORIE, pentru îmbarcare și debarcare (stabilită contractual!), autogara Sens Vest din Piața Romană! Am informații că din multele stații alocate, ei nici nu catadicsesc să oprească la toate, pe lângă cea de la Sens Vest!

Aplauze îndelungate pentru Fany! Aplauze îndelungate pentru Consiliul Județean Cluj! Aplauze îndelungate pentru cei care au fost folosiți în interesul economic al Fany! Aplauze îndelungate pentru DNA și alte instituții, care dorm în papucii Statului și închid ochii la înființarea acestei Mafii din transportul județean de persoane! Nici nu vreau să mă gândesc câte astfel de ilegalități face Fany și pe alte trasee…

Noapte bună!


Descoperă mai multe la Blog Gelu Florea

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

One thought on “Fany și-a bătut joc de călătorii care erau la Sens Vest! I-a lăsat acolo! Deși zilele trecute anunțaseră că… opresc acolo!

  1. Tot așa își bat și de cei din Poiana,statie care era trecută pe lista lor,cu stampila și semnătură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *