Merge Turda într-o direcție bună?!

Nu merge deloc într-o direcție bună! Cine mama naibii se gândea că ne distruge toată liniștea, asfaltând cartierul Băi, cartierul Industrial, cartierul Poiana, cartierul Primăverii, plus arterele principale?!

Nu mai bine lăsa strada 22 Decembrie așa cum a fost?! Nu mai bine lăsa școlile și grădinițele/creșele așa cum au fost?! Ne trebuie nouă Turda Arena, când acolo era un teren dezastru extraordinar de frumos, unde puteam să ne căcăm în liniște?! Ne trebuie locuri de joacă moderne pentru copii, așa cum s-a făcut în parcul central?! dar alea vechi și nasoale de ce nu sunt bune?! De ce să reabiliteze fosta clădire a Judecătoriei, când o puteau lăsa în paragină?! La fel clădirea Teatrului?!

De ce să facă trotuare moderne, nu mai bine era cu alea vechi, chiar dacă nu erau peste tot?! Clar direcția e greșită! O spune orice om care nu și-a zugrăvit în veci în casă! Orice om care face toate lucrurile perfect în viața lui (de aia e mare mirare că e tot nefericit)! O spune orice leneș care preferă să joace table în fața blocului, scuipând semințele pe jos!

Ce ne trebuie nouă dezvoltare?! Ce ne trebuie autobuze moderne, electrice?! Ce ne trebuie castru roman și creșterea numărului de turiști?! Ce ne trebuie nouă investiții?! De ce să asfaltăm strada Petru Maior, Pomorel, Denunata sau Panait Cerna?! Nu mai bine le lăsăm așa?!

Cât să mai răbdăm asta! Ieșiți oameni buni la vot! Trebuie stopate toate astea! Gașca celorlalți vă promite solemn că nu vor face nimic! O să trăiți fericiți în propriile bășini, iar copiii dvs vor merge la un loc de joacă doar în excursie… Abia atunci vom fi fericiți!

(PAMFLET)


Descoperă mai multe la Blog Gelu Florea

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *