Oamenii care nu au capacitatea să vadă în perspectivă, nu mă interesează!

Oamenii care nu au capacitatea să vadă în perspectivă, nu mă interesează! Nici ce păreri au, nici ce zic, nici ce judecă… Pentru că tot ce vine de la ei e fără nicio valoare! Iar proba cea mai clară la ceea ce spun e dată de propriile lor nereușite, de propriile lor refulări…

Unii au impresia că mă jignesc, că mă pot determina să judec după cum vor mințile lor înguste… Dar acest lucru nu se va întâmpla!

Știu că Adevărul e deranjant, de multe ori. Dar mai știu că, întotdeauna, Adevărul va ieși la suprafață! Mai repede, mai târziu, nu contează… Timpul mi-a dat întotdeauna dreptate! Întotdeauna!

Sunt mulți oameni minunați, pozitivi, în jurul nostru. Eu pe ei îi caut. Pentru că ei pot da o șansă viitorului. Pentru că dacă vrei să dai o șansă viitorului, construiești! Nu distrugi!

Am învățat de mic copil că tot ceea ce înseamnă construcție este superioară distrugerii. Chiar dacă, nefiind perfecți, ne mai poticnim în drumul de realizare al acelei construcții. Că pot interveni diverși factori perturbatori, care ne obligă să ne adaptăm din mers noilor situații. Că poate e nevoie de sacrificii, pentru a zămisli ceva sau pentru a produce o schimbare profundă. Oricine a făcut ceva în viața asta, știe ce zic.

Însă, când dorința de construcție e mare, nimic nu-ți poate sta în cale. Și nimic nu poate împiedica construcția!


Descoperă mai multe la Blog Gelu Florea

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *