Sunt rapidist, o știți… Însă, îmi place să fiu corect.

Sunt rapidist, o știți… Însă, îmi place să fiu corect. Iar aseară, chiar dacă Rapidul a învins în cele din urmă, cred că Dinamo a fost echipa mai bună în cea mai mare parte a meciului. Și chiar mă surprinde poziția ocupată în clasament, una nemeritată, după jocul prestat.

Rapidul nu a învins pentru că a fost mai bună, ci pentru că a ajuns până spre minutul 70-75 cu un 1-1 pe tabelă (cred că nu va fi un tipar doar al ultimelor 2 jocuri, ci foarte probabil se va mai repeta scenariul în care ”ultimul sfert” va fi decisiv pentru Rapid). De acolo încolo, a devenit decisivă banca Rapidului, care este una de calitate (să nu omitem faptul că Burmaz a venit de pe bancă în ultimele 2 meciuri și a adus golul victoriei în minutul 90 sau după…) și care pe lângă prospețime (capitol la care Dinamo a început să sufere spre final) au adus și valoare.

Pentru că Rapid are mulți jucători pe bancă, ce pot fi titulari în orice moment (Burmaz, Borza, Alexandru Ioniță, Funsho Bamgboye sau Krasniqi, vi se par jucători care n-ar putea fi titulari în orice moment, în Liga 1?!). Iar ăsta este, să recunoaștem, un mare avantaj! Care i se datorează, în mare măsură, lui Dan Șucu, investitorul de la Rapid.

Da, am ajuns pe locul 2, însă am suferit în joc, prea multe timp… Ori, o echipă de top este cea care dă tonul! Zic eu…


Descoperă mai multe la Blog Gelu Florea

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *