Unde-i candidatura micuțului Ionuț Geană?! S-a ”terminat” așa repede?!

Prin toamna anului trecut, Ionuț Geană, fostul președinte al organizației de tineret a PSD Câmpia Turzii și cel care și-a băgat în faliment propria societate (Manifest Media Press SRL), lăsând în urmă datorii, de i-au vândut la licitație cei de la ANAF Jaguar-ul cu care se mândrea, făcea mare tam-tam că va candida pentru funcția de primar, în calitate de independent.

Timpul a trecut, se apropie termenul la care trebuie depuse semnăturile… dar de Geană nu se mai aude nimic! Așa repede s-o fi ”terminat”, după ce s-a agitat și a gâfâit atâta ca un adolescent virgin?!

Păi nu știa că politica nu-i pentru copii care-și ”termină” campania în 8 secunde?!

Citește și: Pliante electorale la Câmpia Turzii! Ionuț Geană are nevoie de notorietate! Ai auzit de el?!

Băiețașul a încercat să se dea și mare ”cocoș”, că era nițel cam disperat că avea pe cap datoriile pe care le-a făcut pe noua firmă, ca să ascundă rușinoasa experiență antreprenorială anterioară. Și ca să corespundă standardelor impuse de tata-socru, un om de afaceri care probabil a mai închis robinetul în ultimul timp, crezând că Ionuț a suficient de bărbățel încât să-i ducă fiica în concedii prin străinătățuri.

Numai că, noah, Ionuț se agită mult și ”termină” repede, nefiind în stare să aducă o construcție solidă în ceea ce face. Iar cum șmecheria cealaltă pusă la cale, cu ”dezvăluirile” nu a prea mers, că unii i-au dat cu flit, nefiind impresionați de încercările lui de a se băga în seamă, pare că băiețașul originar din Câmpia Turzii va avea serioase probleme de ”întreținere”.

Pentru că mulți dintre voi nu știți cine-i Ionuț Geană, aveți AICI un link pentru documentare.


Descoperă mai multe la Blog Gelu Florea

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *